Θερινό Σκακιστικό Camp με τον GM Στέλιο Χαλκιά

Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου στα πλαίσια των δράσεων για την ανάδειξη της υποψηφιότητας της Σάμου ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Σάμου ένα σπουδαίο σκακιστικό δρώμενο με τον τίτλο Θερινή Σκακιστική Ακαδημία 2015 με την συμμετοχή του Grand Maitre Στέλιου Χαλκιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 34 ετών Στέλιος Xαλκιάς είναι Διεθνής Μετρ από το 1998 και Γκραν Μετρ από το 2002 ενώ η διεθνής πορεία του είναι αξιοζήλευτη με πολλές διακρίσεις τόσο σε πανευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Είναι η πρώτη φορά που ένας τόσο πολύ ισχυρός σκακιστής του επιπέδου Grand Maitre (ή Grand Master) θα βρεθεί στο Νησί μας όπου οι μικροί (αλλά και οι μεγάλοι!) φίλοι του Σκακιού θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μαζί του σε έναν αγώνα επίδειξης αλλά και να διδαχτούν από αυτόν σε ένα τριήμερο σκακιστικό σεμινάριο που θα προηγηθεί του αγώνα επίδειξης.
Ο αγώνας επίδειξης θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιούλη στην πλατεία του Δημαρχείου στο Βαθύ και θα μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα 40 σκακιστές κάθε ηλικίας και επιπέδου.

ΑΦΙΣΑ ΘΕΡΙΝΟ ΚΑΜΠ(2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *