Μαθήματα Σκάκι Για Αρχάριους και Προχωρημένους – Τμήμα Βαθέος

Τα μαθήματα του Συλλόγου στο Βαθύ συνεχίζονται στο ίδιο χώρο (Μανιάκειο), επί της οδού Κεφαλοπούλου, με κάποιες μικρές αλλαγές στην ώρα.

Κάθε Σάββατο 16.00 – 17.00 δημιουργήθηκε ΝΕΟ τμήμα Αρχαρίων για παιδιά, τα οποία δεν γνωρίζουν αλλά επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά του παιχνιδιού από την αρχή!

Την ίδια μέρα 17.00 – 18.00 συνεχίζει την λειτουργία του το περσινό τμήμα Αρχαρίων, στο οποίο μπορούν να ενταχθούν και σκακιστές/σκακίστριες οι οποίοι γνωρίζουν τα βασικά του αθλήματος και επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Στο τμήμα αυτό παραδίδονται θεωρητικά μαθήματα (ασκήσεις τακτικής/στρατηγικής/βασικές αρχές ανοιγμάτων κ.α) για 20-30′ περίπου λεπτά και στην συνέχεια πραγματοποιούνται αγώνες για την εξάσκηση των μαθητών.

Στην συνέχεια μεταξύ 18.00 – 20.00 υπάρχει το τμήμα Προχωρημένων στο οποίο σκακιστές κάθε ηλικίας συμμετέχουν με σκοπό την εμβάθυνση στις θεωρίες και πρακτικές του αθλήματος. Κατά την πρώτη ώρα γίνονται αναλύσεις παρτίδων, ασκήσεις τακτικής, ανάλυση ανοιγμάτων και φινάλε ενώ την δεύτερη ώρα, αγώνες για την εξάσκηση των μαθητών.

Στο σύνολο των τμημάτων παρέχεται βοηθητικό υλικό σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, ενώ υπάρχει και δανειστική βιβλιοθήκη για όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ.Δαγκλή Δημήτρη στο 6946951431 ή στο [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *