Επικοινωνία

Τα μαθήματα απευθύνονται σε σκακιστές κάθε ηλικίας και επιπέδου και θα πραγματοποιούνται τόσο στο Βαθύ όσο και στο Καρλόβασι ως εξής:

Βαθύ μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο απόγευμα και ώρες 17.00 έως 20.00 σε αίθουσα που θα παραχωρήσει ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου. Διδάσκει ο κύριος Δημήτρης Δαγκλής.
Καρλόβασι: Κάθε Σάββατο, 17.00 – 18.00 το παιδικό τμήμα και 18.00 – 19.00 το τμήμα ενηλίκων στο  κτίριο της πρώην Εμπορικής Σχολής στο Καρλόβασι. Διδάσκουν οι Αντώνης Τσολομύτης αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Νίκος Ροκοπάνος καθηγητής Μαθηματικών του Γυμνασίου Καρλοβασίων (στο παιδικό τμήμα).
Θα πρέπει να τονιστεί πως η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στα μαθήματα είναι δωρεάν και δεν προβλέπεται η καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού αντιτίμου για τη συμμετοχή σε αυτά. Παράλληλα με τα μαθήματα προβλέπεται και η διοργάνωση ανοικτού τουρνουά.Όσοι ενδιαφέρονται για το Τμήμα Βαθέος παρακαλούνται να επικοινωνήσουν  άμεσα με τον κο Δαγκλή στο τηλέφωνο 6946951431 ή στο  ddaglis [παπάκι] hotmail [τελεία] com, για να ενημερωθούν για τον τόπο και την ώρα της πρώτης συνάντησης γνωριμίας. Οι  ενδιαφερόμενοι  για το Τμήμα Καρλοβασίων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον κο Ροκοπάνο στο τηλέφωνο 2273035794 ή στο email mathm01015 [παπάκι]math [τελεία] aegean [τελεία] gr, για να ενημερωθούν για τον τόπο και την ώρα της πρώτης συνάντησης γνωριμίας.

One thought on “Επικοινωνία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *