Έναρξη Μαθημάτων του Συλλόγου

Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων κατά την φετινή χειμερινή περίοδο (Σεπτέμβρης 2015 –  Ιούνης 2016) .

Τα μαθήματα απευθύνονται σε σκακιστές κάθε ηλικίας και επιπέδου και θα πραγματοποιούνται τόσο στο Βαθύ όσο και στο Καρλόβασι ως εξής:

Βαθύ:  μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο απόγευμα και ώρες 16.00 έως 20.00 στο κτίριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Μανιάκειο» (επί της Κεφαλοπούλου, προς Νοσοκομείο). Διδάσκει ο Δημήτρης Δαγκλής.

Καρλόβασι:  μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο απόγευμα και ώρες 16.00 έως 20.00  στο  κτίριο της πρώην Εμπορικής Σχολής στο Καρλόβασι. Διδάσκουν οι Αντώνης Τσολομύτης αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών και Νίκος Ροκοπάνος εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Καρλοβασίων. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 26 Σεπτέμβρη.

Το ύψος της ετήσιας συνδρομής ανέρχεται σε 50 ευρώ ανά οικογένεια.

Όσοι ενδιαφέρονται για το Τμήμα Βαθέος παρακαλούνται να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τον Δημήτρη Δαγκλή στο τηλέφωνο 6946951431 ή στο  email ddaglis@hotmail.com

Οι  ενδιαφερόμενοι  για το Τμήμα στο Καρλόβασι  παρακαλούνται να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τον Νίκο Ροκοπάνο στο τηλέφωνο 2273035794 ή στο email nikosrokopanos@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *