Γενική συνέλευση μελών του Μέλισσου

Αγαπητοί φίλοι,

χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Με υγεία, χαρά, ευτυχία για εσάς και τους δικούς σας και με πολλαπλές σκακιστικές δραστηριότητες από τον Μέλισσο μας!

Από ότι φαίνεται έφτασε η ώρα της επίσημης αναγνώρισης του Μέλισσου.

Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος αναγνωρίστηκε από το Ειρηνοδικείο και μένει τώρα να γίνει άμεσα μια γενική συνέλευση προκειμένου να ρυθμιστούν μερικά θέματα που εκρεμμούν.

Για το λόγο αυτό την επόμενη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7.30 το απόγευμα σας καλούμε σε συνάντηση στην Εμπορική Σχολή στο Καρλόβασι, στο χώρο που χρησιμοποιεί ο Όμιλος για τις προπονήσεις.

Η παρουσία σας σε αυτήν την πρώτη συνάντηση είναι εντελώς απαραίτητη.

Σας περιμένουμε,

Ολοκλήρωση 1ου Κυπελλου Ελλάδας λύσης σκακιστικών προβλημάτων

Εκ μέρους του κ.Μενδρινού δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου που αφορά την ολοκλήρωση του 1ου Κυπέλλου Ελλάδας Σκακιστικών προβλημάτων.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν.

                       Δελτίο Τύπου

Καλλιτεχνικό Σκάκι – Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Link

Στα πλαίσια συμμετοχής των σκακιστών του Συλλόγου μας στο «1ο Κύπελλο Ελλάδας Λύσης Σκακιστικών Προ­βλημάτων»  που διοργανώνει ο κ. Νίκος Μενδρινός σε συνεργα­σία με την Επιτροπή Καλλιτεχνικού Σκακιού της Ελληνικής Σκακι­στικής Ομοσπονδίας την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11.00 θα θέλαμε να σας παραθέσουμε μερικές καλές διαδικτυακές προτάσεις για το καλλιτεχνικό σκάκι.

http://www.theproblemist.org/

http://kallitexniko-skaki.blogspot.gr/

http://chess-kopyl.com.ua/ru/

http://web.iol.cz/vaclav.kotesovec/

http://matplus.net/start.php

http://akobiachess.gol.ge/

Καλές προπονήσεις!

Υ.Γ Ευχαριστούμε τους κ.κ Μενδρινό Νίκο και Κονιδάρη Παναγιώτη για τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το καλλιτεχνικό σκάκι